Planera in din vecka!

barnpassning/fitnessroll

barnpassning

Ofta är det barnen som drar iväg med sina föräldrar till centret för att de vill gå på L9 Miniclub. Kan det finnas något bättre argument för att komma iväg till träningen?

L9 Fitness filosofi är att barn som följer med sina föräldrar till träningen får en grundläggande positiv syn på träning och fysisk aktivitet. Men syftet med Miniclub är framförallt att göra det lättare för mammor och pappor att hinna med träningen i vardagen, utan att ta tid från familjen eller jobbet. L9-personalen passar därför barnen den stund föräldrarna tränar.

Tjänsten ingår i ditt medlemsskap och är kostnadsfri.

fitnessroll

Fitnessroll är en massagemaskin med roterande trärullar som bidrar till att forma din kropp, minska eller ta bort celluliter samt minska fettvävnad på mage, lår och skinkor. Den förnyar även balansen av hormonerna och nervsystemet.

Behandlingen tar 60 minuters där kroppen masseras samtidigt som det lymfatiska systemet och cirkulationen i kroppen stimuleras. Detta utföres genom olika övningar. Huden får en uppstramning, elasticiteten förbättras och hudens fuktighet ökar